شرق آسیا در حال پیشرفت در ذخایر طلا و سنگاپور سرآمد این منطقه محسوب می شود و کم کم باید آن را قطب فلز زرد به حساب بیاوریم.
با حرکت فلز زرد از غرب به شرق، سنگاپور قرار است لندن و نیویورک را به عنوان قطب طلای جهان قورت بدهد.
به گفته رئیس شورای جهانی طلا آسیا-اقیانوسیه شائوکای فن، "مرکز ثقل" بازار طلا به شرق منتقل شده است. مصرف طلا توسط اقتصادهای نوظهور به سرعت در حال افزایش است و اکثریت آن در آسیا متمرکز شده است. نزدیکی سنگاپور به این بازار رو به رشد، آنرا را تبدیل به " اهرم " این پدیده کرده است.
سنگاپور همچنین از لحاظ جغرافیایی نزدیک به 25 درصد از ذخایر معادن طلای جهان است. چین، استرالیا، اندونزی، فیلیپین، پاپوآ ، گینه نو و لائوس همگی تولیدکنندگان مهم طلا هستند.
فن افزود: با نگرانی فزاینده در مورد تنش های ژئوپلیتیکی و تمایل غرب به استفاده از تحریم های اقتصادی به عنوان سلاح اینجا نیاز به یک مرکز رسمی ذخیره طلا داریم.
برخی از دارندگان طلا در شهرهای نیویورک یا لندن که در صورت خشم رهبران غربی ممکن است دارایی هایشان توسط دولت منجمد یا مصادره شود، نیاز به یک منبع امن دارند.
سنگاپور می تواند به یک «جایگزین واقعاً مناسب» برای آن شهرها به عنوان مرکزی برای نگه داری طلا تبدیل شود.
سنگاپور دارای دولت با ثبات و قوانین مالیاتی دوستانه است، این کشور گامهای زیادی در جهت تبدیل شدن به یک مرکز طلای جذاب برداشته ، از جمله اصلاحات مالیاتی متعدد ، حذف مالیات از طلای سرمایه گذاری در سنگاپور، ایجاد پالایشگاه های به روز سنگاپور را به عنوان قطب پیشرو برای تجارت طلا تبدیل کرده است.
به طور کلی آسیایی ها "برای محافظت در برابر عدم قطعیت ژئوپلیتیکی و اقتصادی" طلا می خرند. این گزارش همچنین به اعتماد کمتر آسیایی ها به سایر گزینه های سرمایه گذاری از جمله املاک و مستغلات و سهام اشاره می کند.
fxstreet.com
بدون پرداخت هزینه اشتراک
لایو ترید ببین و سود کن!